16 Mart 2014 Pazar

Evliliğimi Kurtarmak İstiyorum Nereden Başlamalıyım ?

Evliliğiniz istediğiniz gibi gitmiyor mu ?

Evlilikte nedeni ne olursa olsun zaman zaman sıkıntılar ortaya çıkmaktadır. Bu sıkıntılar evdeki huzuru bozduğu için eşler arasında kopmalar ve soğumalar başlamaktadır.

Evlilik bambaşka çocuklukları olan, bambaşka kültürlerde yetişmiş iki farklı insanın birlikte yaşamaya ve aynı çatı altını paylaşmaya başlamasıyla oluştuğu için haliyle ilerleyen zamanlarda tartışmalar çıkmakta, en kötü sonuçla yani boşanmayla bitebilmektedir.

Ancak " Evliliğimi kurtarmak istiyorum nereden başlamalıyım? " sorusunun cevabını arayanlar için yuvasını kurtarmak " Hep ben alttan aldım. İnceldiği yerden kopsun " diyenlerden daha kolaydır.

Kimi zaman çok basit, kimi zaman da uzun çabalar sonucu evliliğini kurtaran çiftlerle sohbetlerim oldu onlarla yıkılmakta olan evliliklerini nasıl kurtarabildikleri hakkında uzun uzun konuştuk.

Sonuçta " Nereden başlamalıyım? " sorusunun cevabı genelde "kendimden başlamalıyım" oluyor.

Akşamları yatmadan önce eşinize gününüzün nasıl geçtiğini anlatmak bile bir başlangıçtır. Hiç konuşmadan iki ayrı insanın aynı evi paylaşması yada mecbur olduğunuzdan onun yanında kalıyormuşsunuz gibi davranışlar evliliğinizi hepten çıkmaza sokabilir.

Aman dikkat siz siz olun yuvanızı yıkmayın.Boşanmak hiç başvurmayacağınız bir son olsun.

Sevgiyle Kalın.


Not :
Önceki yazımda sizlerle paylaştığım kitabı tekrar paylaşmamda yarar olabilir.Belki sitemizi bu sayfadan bulanlar için kurtuluş reçetesi olur.

Evliliği Kurtarma Formülü Dijital Eğitim Kitabı sayesinde nasıl başlayacaklarını bilmeyen ve formüller arayanlar kendilerine çözüm yolu bulabilirler.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederiz.